Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

| RK Dana Klačánková

Zpracování a ochrana osobních údajů klientů RK Dana Klačánková

RK Dana Klačánková (dále jen „RK Dana Klačánková“), je správcem osobních údajů svých spolupracujících partnerů, zaměstnanců a klientů. V rámci své podnikatelské činnosti se zabývá zprostředkováním prodeje a koupě nemovitých věcí.

Za účelem naplnění podnikatelské činnosti zpracovává RK Dana Klačánková osobní údaje v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení o ochraně osobních údajů“). Účelem zpracování osobních údajů je evidence klientů RK Dany Klačánkové a administrace poskytovaných služeb.

RK Dana Klačánková ukládá osobní údaje klientů pouze s jejich souhlasem. Ukládá pouze údaje vztahující se ke klientovi, datu a času jeho návštěvy RK Dany Klačánkové, webových stránek RK Dany Klačánkové, dále údaje získané vyplněním některého z formulářů na webových stránkách RK Dany Klačánkové, údaje poskytnuté k přípravě smluv a souvisejících dokumentů a údaje poskytnuté v souvislosti s realizací smluv (kupních, nájemních, apod.).

RK Dana Klačánková v této souvislosti zavedla jednotná interní pravidla pro ochranu osobních údajů založená na požadavcích obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Na požádání má klient právo:

  • bezplatně získat informace všech o těchto pravidlech, jakož i informace o jeho uložených osobních údajích (tzv. právo na přístup k osobním údajům),
  • právo nechat bezplatně údaje upravit (tzv. právo na opravu osobních údajů),
  • právo nechat bezplatně osobní údaje zablokovat nebo odstranit (tzv. právo na výmaz osobních údajů, či právo „být zapomenut“),
  • právo na omezení zpracování v případech uvedených v čl. 18 nařízení o ochraně osobních údajů,
  • právo na přenositelnost údajů za podmínek uvedených v čl. 20 nařízení o ochraně osobních údajů,
  • právo vznést námitku proti způsobu ukládání a zpracování osobních údajů,
  • právo podat stížnost u dozorového orgánu v případech podezření na porušování nařízení o ochraně osobních údajů. Dozorovým orgánem je Úřad pro ochranu osobních údajů. Bližší informace o úřadu i ochraně osobních údajů naleznete přímo na stránkách úřadu www.uoou.cz .

V případě dotazů či stížností týkajících se ochrany osobních údajů kontaktujte RK Dana Klačánková prostřednictvím e-mailu klacanek.d@seznam.cz .

 

Tato webová stránka je průběžně aktualizována a informace doplňovány.

Vytvořit poptávku

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Vyhledat vhodné nemovitosti

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky

Upřesnit

Vyhledat fulltextově

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Máte otázku?