Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

O nás

Realitní kancelář Klačánková působí v oblasti zprostředkování prodeje, pronájmu nemovitých věcí, již s 17-letou praxí.

Služby jsou založeny na ochotě, serioznosti, profesionalitě a osobním přístupu ke klientovi. Naplánujeme celou strategii obchodu,tak,abychom splnili daný požadavek.

Zajištujeme bezplatné poradenství, právní servis při realizaci všech typů obchodů prodeje i pronájmů,
který nám zaštituje akreditovaná kancelář

Mgr.Jan Drozd a Mgr. Tomáš Kočička , advokátní kancelář

Zajistíme finanční servis, hypoteční úvěry, při koupi dané nemovité věci, znalecké posudky či PENB.

Pro rychlost prodeje využíváme : profesionální fotky, půdorysy, homestanding, videoprohlídky,drony. Bohaté letité zkušenosti,využíváme databázi klientů poptávajicích.

Kompletní balíček služeb : příprava dané nemovitosti k prodeji, naplánování strategie prodeje, marketing,stanovení tržní ceny, inzerce,topování,kompletní právní služby,katastr.........  až po její předání novému majiteli. S úctou a pokorou plníme sny klientů.

Nadstandartní službou je spolupráce se společností Gábor architekti www.gaborarchitekti.com   zajistují projekty RD,bytových domů, sportovních areálů,studie interierů.Dokumentace k uzemnímu rozhodnutí, vyřízení staveb.povolení.atd.

 

                                           

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?